Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

VELİLERDEN CHP ADANA MİLLETVEKİLİ BARUT’A TEŞEKKÜR

VELİLERDEN CHP ADANA MİLLETVEKİLİ  BARUT’A TEŞEKKÜR

Barut’un soru önergesi Ulusal Basında yer aldı

Barut’un soru önergesi Ulusal Basinda yer aldi

 Geçtigimiz gün’’ Skandallarin Bitmedigi okul CHP’li Vekiller bu sese kulak verin’’haberimize  CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut Velilerin sesine kulak vererek olayi meclise tasidi.

 Adana’nin Sariçam' ilçesinde  bulunan Bahtiyar Vahabzade Sosyal Bilimler Lisesi'nde okulda  müdür A.A’nin yaninda kadin personel olmaksizin okul pansiyonunun kiz bölümünün banyosuna ve ögrenci odalarina  denetim için girdigi ögrenci velileri tarafindan iddia edilmisti. Haberin çikmasinin ardindan  CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut  bu skandal okul hakkinda T.B.M.M.’ye soru önergesi vererek  Velileri gururlandirdi.

 Adana’nin bir kez daha sahibi oldugunu hatirlatan bu yaklasim CHP’li Barut’a Velilerden büyük takdir geldi

Iste CHP Adana Milletvekili Ayhan Barutun verdigi soru önergesi ve Ulusal basina yansiyan haberler

 Kizlar pansiyonuna ‘anonssuz denetim’ tartismasi

 Adana Sariçam'daki Bahtiyar Vahabzade Sosyal Bilimler Lisesi'nin kizlar pansiyonuna, okul müdürünün bir erkek ögretmenle birlikte denetim yapmak için girmesi tartismalara konu oldu. Müdür ve ögretmenin banyo ve odalara 'anons yapmadan' denetim için girdigi yönündeki iddialari CHP'li vekil Ayhan Barut Meclis'e tasidi.

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, Adana’nin Sariçam ilçesinde bulunan Bahtiyar Vahabzade Sosyal Bilimler Lisesi’nde okul müdürü ve baska bir erkek ögretmenin, kiz ögrencilerin kaldigi alana girerek denetim yaptigi iddialarini Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine tasidi.

 “DERHAL GEREGI YAPILMALI”

 Geçtigimiz yillarda dönemin okul müdürünce Atatürk’ün ölüm yildönümünde müzik esliginde göbek atilmasiyla gündeme gelen okulda yine bir skandaldan söz edildigini söyleyen Barut duruma tepki gösterdi.

 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, iddialari Meclis gündemine tasidi.

 “HIÇBIR UYARI YAPILMADAN…”

 Barut açiklamasinda su ifadelere yer verdi; “Skandallarin eksik olmadigi okulda ögrencilerin kaldigi pansiyonun kizlara ait bölümüne okul müdürünün baska bir erkek ögretmenle birlikte, hem banyolara hem de odalara denetim için girdigi ögrenciler ve velileri tarafindan iddia edilmektedir. Kiz ögrencilerin mahrem alani olan pansiyonun bölümlerine var olan anons sistemiyle herhangi bir duyuru yapilmadan ve bir kadin personel olmadan girilmesinin yarattigi huzursuzluk Milli Egitim Bakanligi tarafindan görevlendirilecek bir müfettis ile açiga çikarilmali ve geregi yapilmalidir.”



  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli